X

Viime kertaisesta kuvaussessiosta jäi sen verran hyvä tunne, että päätin räpsiä vähän lisää kovalevyn täytettä rakkaasta avopuolisostani.

Pienten valoasetteluiden jälkeen alkoi kameransulkija laulamaan ja taakse ei katsottu. Otettiin käyttöön viime kesänä mustaksi maalattu olohuoneenpöytä ja homma luisti. Sigman 85mm linssi on edukseen potreteissa ja toimittaa tasaisen tarkkaa laatua.

 

 

 

Taustavärin valinta oli aluksi hankalaa, kun neiti ei millään istunut harmaan kankaan kanssa. Onneksi olin pienenä "ompelijattarena" askarrellut paskarellut mustan taustan Eurokankaasta ostamastani samettistrechistä, jonka pingotin näppärästi harmaan taustakangaskehikon ympärille.

 

 

Täytyy myöntää, että ompelu ei kuulu niihin taitoihin joilla lähtisin leventelemään, eikä myöskään ompelukoneen käyttö. Todellisuudessa siis kankaan yhden neulan katkaisun ja muutaman tunnin painimisen jälkeen ompeli avopuolisoni Emilia... Kiitos siitä.