X

Olipahan viikko takana! Heti maanantai alkoi kovalla sykkeellä; ensin kuvaamalla Minna Kalliovalkamalle (Kiinteistömaailma Koilliskeskus) kivan ja siistin kaksion Hervannassa ja sitten heti perään Dream Team Cheerleadereille esittelyvideo heidän uudesta Unelma Areenasta. Viime vuoden elokuussa avattu Unelma Areena sijaitsee Tampere Areenalla (Jäähallinraitti 3) Kalevassa ja on kooltaan hurjat 630m², joten oli haaste saada tilan valtavuus videoon. Mielestäni onnistuin ihan hyvin, tai mitä mieltä olette (katso alla oleva video)?

Tässä Kiinteistömaailman linkki asunnosta.

Tiistaina pääsinkin taltioimaan Pälkäneen kauneutta, jopa neljän asunnon verran, joista yksi olikin erittäin persoonallinen asunto! Tunne oli kuin olisin siirtynyt ajassa taaksepäin, mutta mordernilla twistillä. Tilat olivat täynnä erilaisia huonekaluja eri aikakausilta, mutta tuntuma oli hyvin 60-70 -lukua.

Pälkäneeltä löytyi myös ihan "perinteisesti" sisustettujakin asuntoja! 🙂

Vaikka Pälkäne on vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta, neliöhinnat siellä ovat jo ihan toista luokkaa. Vesistöt ja kaunis luonto ovat siellä käden ulottuvilla ja tarjoavat kivoja mahdollisuuksia, joten se on oiva paikka hieman Tampereen ulkopuolelle haluaville. Kannattaa käydä tutustumassa Kiinteistömaailma sivuilla Pälkäneen kohteisiin!
https://www.kiinteistomaailma.fi/palkane_myytavat_omakotitalot/1195589 (Lisää linkkejä sitä mukaan kun vain välittäjä niitä Kiinteistömaailma sivuilla julkaisee).

Keskiviikkona pääsin hiukan kuvaamaan Putkilämpö Oy:n putkiremonttia Lielahdessa ja olin aiemmalla viikolla käynyt heidän tiloissaan kuvaamassa henkilöstön. He halusivatkin hiukan pirteämpiä kuvia liittyen henkilökuntaan ja olikin erittäin virkistävää tehdä muutakin kuin peruspotrettikuvausta, sillä he olivat ottaneet mukaan rekvisiittaa! 😀

Tämä komeili jokaisen työntekijän kasvoilla ja tuottikin vallan hilpeitä kuvia! 😀

Torstaina piirreltiinkin sitten hiukan logoja, eli teen myös graafistasuunnittelua ja vektorointia aina tarvittaessa.

Joskus suunnittelu voi olla hankalaa, kun ei tarkalleen saa koppia asiakkaan ajatuksesta ja yrittää tulkita sen parhaansa mukaan 🙂 Päätimme sitten Dream Teamin puheenjohtajan Josefinan kanssa tehdä logoja niin, että hän voi antaa vieressä ajatustaan samalla kuin logot syntyvät, jolloin pääsen hiukan helpommalla. Siinä sitten piirreltiin 4,5h erilaisia vedoksia logoista ja kyllähän siinä samalla saatiin tulostakin aikaiseksi... Alhaalla video viimeisimmästä logosta, joka haluttiin yksiväripainoon.

Perjantaina kuvasin Kuitusen Jussin (Kiinteistömaailma Klingendahl) kanssa hänen debyyttivideonsa. Jussi on vanha konkari välittäjähommissa ja palkittiinkin Huippumyyjä tittelillä 2016, mutta nyt päätettiin laittaa ensi esiintyminen videossa ja mielestäni ensikertalaiseksi homma meni oikein hienosti!

Asunto olikin aivan mahtava ja erittäin valoisa suurten ikkunoiden ja vaaleiden pintojen johdosta, jotka tietenkin helpottavat kuvausta valtavasti!

Iltapäivällä kävin vielä kuvaamassa Virtasen Tonin (Kiinteistömaailma Klingedahl) kohteen Ylöjärvellä ja sitten viikko olikin pulkassa!

Kaiken kaikkiaan antoisa ja erilainen viikko takana, jonka jälkeen on mukava jättäytyä viikonlopun viettoon! Ensi viikolla jatketaan 🙂