X

Jätä palaute

Jätetyt palautteet

 • Olin erittäin tyytyväinen palveluun. Valokuvaaja oli palveluhenkinen, asiantunteva ja kaikki hoitui kuten oli sovittu. Kuvat olivat hyvälaatuisia ja niitä oli runsaasti. Myös erilaisia kuvakulmia oli kattavasti. Kuvien toimitusaika oli myös nopea. Suosittelen lämpimästi!

  Katarina Virtanen, Lapsikuvaus
 • Palvelu oikein hyvää, kuvaaja ystävällinen, ammattitaitoinen ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Etukäteen oltiin jo suunniteltu minkätyyppisiä kuvia halutaan. Pienen lapsen kanssa todeila kätevää että kuvaus kotona, jolloin voi joustavasti ohessa hoitaa ruokailut, vaipanvaihdot jne. Ja tuttu ympäristö lapselle. Hinta-laatusuhde loistava. Kuvat oli laadultaan hyviä ja tunnissa ehdittiin ottaa monipuolisesti kuvia.

  Miia Hokkanen, Lapsikuvaus
 • Olemme todella tyytyväisiä, että juuri Tuomas oli kuvaamassa häämme. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien yhteydenpito oli ystävällistä ja nopeaa. Tuomas kuunteli mielipiteitämme, ohjasti miten toimia kuvaustilanteessa ja suostui jopa järjestämään kuvauspalaverin kotonamme! Tuntui kuin olisi tehnyt töitä vanhan ystävän kanssa! Hääpäivänä kaikki sujui mainiosti. Tuomas oli rauhallinen ja hänen kuvattavanaan oli hyvä olla. Kirkossa ja juhlapaikalla Tuomas onnistui liikkumaan ilmiömäisen nopeasti ja huomaamattomasti paikasta toiseen ja ottamaan kuvia monesta eri kuvakulmasta. Juhlavieraat olivat myös hyvin tyytyväisiä Tuomakseen. Ainakin yksi oli varma, että pyytää Tuomaksen omiin häihinsä kuvaamaan. Muidenkin mielestä Tuomas oli vähintään ”huippu”. Valmiisiin kuviin olimme hyvin tyytyväisiä. Kiitos Tuomas!

  Daniela Zyskowicz, Hääkuvaus
 • Aivan loistavaa palvelua!! Ajan sai hyvin varattua ja valmiit kuvat sai nopeasti!!!! Kuvaus tilanne oli hyvin rento ja miellyttävä taustamusiikkeineen!! Kuvat laadukkaita, monipuolisia ja todella hyviä, nyt vain valinnan vaikeus mitä niistä teettäisi. Tulen taatusti suosittelemaan, jos joku kysyy hyvää kuvaajaa!!!

  Rita Mäkinen, Rippikuvaus
 • Olimme todella tyytyväisiä hääkuvaukseen ja palveluun alusta loppuun saakka. Tuomas vastasi viesteihin ja kyselyihin todella nopeasti ja asiantuntevasti. Tuomaksen kuvattavana oli helppo ja rento olla. Tuomas myös neuvoi kuvattavia kärsivällisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Vihkimisen ja hääjuhlan aikana en edes huomannut Tuomasta, mutta silti vihkimisestä oli saatu paljon onnistuneita kuvia. Valmiit kuvat ylittivät odotuksemme ja saimme kauniita muistoja hääpäivästämme. Myös hinta-laatusuhde oli mielestäni erinomainen. Kiitos!

  Katri Suokas, Hääkuvaus
 • Tuomas kävi meillä kotona lapsikuvauksen merkeissä. Hän on oikein miellyttävä henkilö, jonka kuvaustilanteissa on rento tunnelma, ja tätä myötä kuvista tulee myös luonnollisen näköisiä. Meille jäi kuva vahvan näkemyksen omaavasta ammattilaisesta, joka kuuntelee myös asiakkaan toiveita. Olimme myös erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!

  Tatu Siekkinen, Lapsikuvaus
 • Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja sen nopeuteen. Saimme asiantuntevaa ja erinomaista palvelua. Kuvat onnistuivat todella hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä. Tuomas teki koko kuvaustilanteesta rennon ja miellyttävän. Kiistos vielä mieheni ja minun puolestani. Suosittelemme varmasti kaikille Kuvauspalvelu Tuomas Lindroosia

  Sandra Saresvaara, Hääkuvaus