X

Jälleen yksi päivä asuntokuvauksen parissa!

Ilmat olivat kohtuulliset vaikkakaan sinistä taivasta ei tänään ilmaantunutkaan. Hyvä puoli oli että ilmakuvaukseen asiakas oli pyytänyt ennakkokuvausta, koska eilen oli mitä paras päivä sille. Tietenkin kun nyt näin säästä kun kerta kirjoitan, on hyvä tietää että optimaalisin kuvausilma ei välttämättä ole se kaikkein aurinkoisin ja pilvettömin päivä, sillä aurinko kovana valonlähteenä aiheuttaa erittäin voimakkaat varjot mikä ei aina ole hyvä asia.

Tämän päivän kohteet olivat kyllä erittäin kauniita, ensimmäinen kohde on Olkahisissa sijaitseva kaunis punainen omakotitalo aivan järven tuntumassa. Asunto oli erittäin kodikas ja myyjät olivat tehneet hyvää työtä siivotessaan asuntoansa kuvausta varten! 🙂

Toinen kohde sijaitsikin sitten Leinolan läheisyydessä. Kaunis paritalo, missä asunnot olivat melkein erillään!

Kummatkin kohteista olivat helpot kuvata ja uskon että välittäjät pääsevät näitä kohteita esittelemään melko isoillekin ryhmille, ellei joku nopeasti ehdi ennakkoon tarjoamaan.

Tässä vielä pieni video Olkahisten kohteesta 🙂

 

Mikäli sinulla ilmenee tarpeita asuntokuvaukselle, ilmakuvaukselle tai vastaavalle niin ota ihmeessä yhteyttä!